KLANTENSERVICE

PRODUCTINFORMATIE

Al onze producten bevatten een label met materiaalomschrijving en wasvoorschriften.​​​​​​​
WasvoorschriftenHorlogesMaattabellen, Koffers

Wasvoorschriften

In elk Tommy Hilfiger-product vindt u labels met daarop de optimale productverzorging. Lees deze wasvoorschriften zorgvuldig. U vindt dezelfde voorschriften online op de betreffende productpagina. U kunt bij twijfel ook altijd contact opnemen met onze klantenservice door:


- onze klantenservice te bellen op 00800 – 86669445* 

*Gratis nummer

*(Standaardtarief, de tarieven voor mobiel bellen kunnen afwijken)

Wij vragen uw extra aandacht voor Hilfiger Denim artikelen; deze worden via een uniek proces behandeld om speciale effecten te creëren, daardoor kan het zijn dat ieder item er lichtelijk anders uit kan zien.

Horloges

Elk Tommy Hilfiger horloge wordt geleverd met een uitgebreide gebruikershandleiding waarin de garantievoorwaarden geldend voor EU-Landen staan.


- Horloges met een niet-passend leren of rubber bandje, kunnen volgens ons retourbeleid teruggestuurd worden.

- Horloges met een metalen bandje kunnen te groot uitvallen. We adviseren u naar de dichtstbijzijnde horlogewinkel of juwelier te gaan om de extra schakels te laten verwijderen. Als het horloge daarentegen te klein is, vragen wij u om contact met ons op te nemen. In dat geval zullen we u, indien beschikbaar, graag de benodigde extra schakels toesturen.


Indien uw Tommy Hilfiger horloge onderhoud nodig heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen. 


Ontbreekt de handleiding bij uw Tommy Hilfiger-horloge?


Dan bent u hier aan het juiste adres!


Klik hier en vervolgens op “View operating instructions and warranty information”. Klik nu op de eerste link, “Operating Manuals”, en kies uw taal.

Indien u een analoog of digitaal chronograafhorloge heeft en de gevraagde informatie niet kunt vinden onder “Operating Manuals”, klikt u op de derde link: “Supplemental Manuals”.


U kunt de handleiding online inkijken of opslaan en eventueel afdrukken.

Maattabellen

Lees de productbeschrijving zorgvuldig en raadpleeg de maattabellen die rechts van het product staan aangegeven.


Maattabel Heren 

Maattabel Dames 

Maattabel Kinderen

Koffers

Garantiegegevens voor koffers

Garantie van 2 jaar 

Koffers van Tommy Hilfiger worden uitvoerig getest om te garanderen dat de reisproducten waar u op vertrouwt voldoen aan strenge normen. Hilfiger zal daarom, als er zich een probleem voordoet met koffers van Tommy Hilfiger (het "Product") en het probleem wordt veroorzaakt door fouten in het materiaal of de fabricage, naar eigen goeddunken het Product repareren of vervangen, in overeenstemming met de garantievoorwaarden die hierin worden vermeld. De garantie die hierin wordt gegeven is alleen van toepassing als u de originele aankoopbon verstrekt. Uw wettelijke rechten in geval van een defect product worden niet gewijzigd door deze garantie.

Deze garantie dekt alleen productiefouten en dekt geen schade die is veroorzaakt door misbruik (zoals het vervoer van ongebruikelijke voorwerpen), verwaarlozing, ongelukken, schuring, blootstelling aan extreme temperaturen, oplosmiddelen, zuren, water, normale slijtage of vervoerschade (bijvoorbeeld door luchtvaartmaatschappijen).

U kunt ons ook bellen als u vragen hebt met betrekking tot deze garantie: 00800 – 86669445

Ons Klantenserviceteam zal u gedetailleerde uitleg geven over hoe en waar u de beschadigde koffer naartoe moet sturen. U bent verantwoordelijk voor alle kosten van het versturen van het Product naar ons, waaronder, maar niet beperkt tot, de kosten van verpakking, verzending en toepasselijke heffingen.

Voor garantieservice heeft u de originele aankoopbon nodig. Het Klantenserviceteam zal bepalen of het probleem onder de garantie van Tommy Hilfiger valt. Als de garantie van toepassing is, wordt aan u meegedeeld of het Product wordt gerepareerd of vervangen. Deze reparatie of vervanging vindt plaats op kosten van Tommy Hilfiger, inclusief kosten voor het aan u terugsturen van het gerepareerde of vervangende product. Als het Product moet worden vervangen en het Product niet langer beschikbaar is, zal Tommy Hilfiger u een vergelijkbaar product van Tommy Hilfiger verschaffen.

Incidentele en gevolgschade worden uitdrukkelijk niet vergoed. Arbeidskosten en schade die toerekenbaar is aan werk dat door een andere persoon dan iemand van de Klantenservice van Tommy Hilfiger (en onze externe dienstverleners indien van toepassing) is uitgevoerd, vallen niet onder deze garantie. De hierin verstrekte garantie is beperkt tot de waarde van het Product. Productiespecificaties zijn zonder melding onderhevig aan verandering. Productsloten zijn bedoeld om onbedoeld opengaan te voorkomen en kunnen diefstal van het Product of de inhoud ervan, openbreken of openen door luchtvaartmaatschappij of luchthavenpersoneel of autoriteiten niet altijd voorkomen. Inspecteer uw Product onmiddellijk nadat iemand anders het heeft gehanteerd. Als het Product onderweg beschadigd raakt, moet u op de plek van aankomst, indien mogelijk vóór inklaring, een claim indienen bij het vervoersbedrijf (dat verzekerd is tegen beschadiging van uw Product).

Deze garantie is bedoeld om u specifieke wettelijke rechten te geven. Naast de rechten die hierin zijn beschreven, blijven uw wettelijke rechten in geval van defecte producten ongewijzigd.

Deze garantievoorwaarden worden geregeld door de wetgeving van Nederland, met uitzondering van het Weens verdrag inzake internationale koopovereenkomsten van roerende zaken. De bevoegde rechtbank in Amsterdam heeft de exclusieve jurisdictie om geschillen te beslechten in verband met deze garantievoorwaarden, onverminderd het recht van hoger beroep en van cassatie bij de Hoge Raad.