KLANTENSERVICE

VERZENDING

Wist je dat al je bestellingen op Tommy.com worden uitgevoerd met gebruikmaking van 100% hernieuwbare energie? Een ongelooflijke mijlpaal op onze reis naar duurzaamheid, die ons op weg helpt naar de voor het einde van 2030 geplande vermindering van 30% van CO2-uitstoot van onze toeleveringsketen.

Elke bestelling wordt voorafgaand aan verzending vanuit ons magazijn zorgvuldig gecontroleerd.
U kunt de actuele status van uw bestelling altijd controleren via

Mijn Account.

LevertijdRegio'sVolg uw bestellingSchade

Levertijd

We doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Zie de levertijd, kosten, partners en opties die we u bieden in de onderstaande tabel.

STANDAARDBEZORGING

Vervoerbedrijf Verwachte tijd Kosten
Thuisbezorging UPS 2-3 werkdagen 5.90 €
Gratis voor bestellingen boven 75 €
Afhaalpunt UPS ACCESS POINT 2-3 werkdagen 5.90 €
Gratis voor bestellingen boven 75 €

Denk eraan dat bestellingen die in het weekend of op (officiële) feestdagen worden geplaatst, worden verwerkt op de eerstvolgende werkdag. Als we uw artikelen niet binnen dit tijdsbestek kunnen verzenden, zullen we u zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen.

We kunnen geen enkel detail van uw bestelling (product, maat, kleur, adres) veranderen als deze eenmaal is verzonden.

Cadeaubonnen, geuren en bestellingen betaald met Paypal zijn uitgesloten van express-bezorging.

Verzending naar een Tommy Hilfiger winkel

Indien u kiest voor 'Tommy Hilfiger winkel'*, wordt uw bestelling bezorgd bij een Tommy Hilfiger winkel* naar keuze. U hoeft in dat geval geen verzendkosten te betalen.

U ontvangt een e-mail zodra uw bestelling is verzonden. U kunt uw bestelling volgen via het trackingnummer in deze e-mail, of via www.ups.com/nl.

Zodra uw bestelling is bezorgd bij de geselecteerde Tommy Hilfiger winkel*, ontvangt u weer een e-mail.

Bij het ophalen van uw bestelling, dient u naast een geldig identiteitsbewijs, (ID, paspoort of rijbewijs), ook de e-mail met de orderbevestiging te tonen.

U kunt vervolgens van de gelegenheid gebruikmaken door de door u bestelde items direct te passen in de winkel!

Indien u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u uiteraard uw geld terugkrijgen. De ongewenste item(s) geeft u dan af in de Tommy Hilfiger winkel.

*met uitzondering van: de outlets in Roermond, Lelystad en Hilfiger Denim Sluis.

Verzending met UPS

 Haal je pakket op in 5 eenvoudige stappen. Maak je keuze uit een van de meer dan 500 afhaalpunten zoals plaatselijke supermarkten, krantenwinkels en tankstations etc. De meeste zijn dag en nacht en ook in het weekend open:

De UPS-service stuurt je een e-mail zodra je order is verzonden. Je kunt je pakket traceren met het nummer in deze e-mail of via www.ups.com/nl. Zodra het pakket aankomt op het door jou gekozen UPS Punt krijg je een e-mail. Wacht altijd op deze e-mail alvorens naar het UPS Punt te gaan.

Het pakket is tot 14 dagen na aflevering beschikbaar voor afhaling op het UPS Punt. Vergeet je identiteitsbewijs niet mee te brengen! (identiteitskaart, rijbewijs of paspoort).

Als het door u gekozen UPS-punt uw bestelling niet in ontvangst kan nemen, wordt het pakket afgeleverd op het dichtstbijzijnde punt. U wordt altijd per e-mail op de hoogte gesteld van het juiste leveradres.

Please note that orders placed during the weekend or on (official) holidays, will be processed on the next working day. If we are unable to ship your goods within this timeframe we will inform you whenever possible.

We cannot change your order (product, size, colour, address) once it has been shipped.

Gift cards, fragrances and orders paid with Paypal are excluded from express delivery.

AFHALEN IN DE WINKEL

Het is nu mogelijk om je bestelling van Tommy.com af te halen in geselecteerde Tommy-winkels, door de optie 'Afhalen in de winkel' te selecteren bij het afrekenen. Deze bezorgmethode is GRATIS en er is geen minimum bestelbedrag. Je bestelling komt via onze standaard bezorging binnen 2-3 werkdagen in de winkel terecht. Zodra je bestelling in de winkel klaarligt om afgehaald te worden, ontvang je een e-mail van Tommy Hilfiger met 'Je bestelling ligt klaar'. Vanaf dat moment heb je 14 dagen om langs te gaan. Je kunt gewoon binnenlopen met de e-mail en een geldig identiteitsbewijs met foto. Bekijk de lijst van winkels met een afhaalservice hier.

ZO WERKT HET


1. KOOP ONLINE

Bestel je artikelen online zoals je altijd doet; selecteer 'AFHALEN IN DE WINKEL' bij het afrekenen.


2. KIES EEN WINKEL

Je wordt verder geleid naar onze WINKELZOEKER: klik een van de deelnemende winkels aan.


3. WACHT OP EEN E-MAILBEVESTIGING

We sturen je een berichtje zodra je bestelling voor je klaarligt (gewoonlijk binnen 2-3 werkdagen). Je hebt dan 14 dagen de tijd om je aankoop af te halen.


4. OP NAAR DE WINKEL!

Ga naar je geselecteerde winkel met je bestelnummer en identiteitsbewijs met foto. Kijk hier voor de openingstijden en deelnemende winkels.


Volg uw bestelling

U kunt uw bestelling(en) altijd volgen via Mijn account.

U kunt het trackingnummer voor uw bestelling vinden op de verzendbevestiging. Deze ontvangt u per e-mail zodra uw bestelling uit het magazijn is verzonden.

U kunt uw bestelling ook volgen door uw trackingnummer hieronder in te voeren.

Denk eraan dat het trackingnummer pas actief wordt en de voortgang van het pakket toont als het land van bestemming is bereikt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig hebt.

Schade

Elke bestelling die we vanuit ons magazijn verzenden, wordt zorgvuldig gecontroleerd.

Mocht u een beschadigd pakket ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice.

Voordat u uw bestelling accepteert, vragen wij dat u de verpakking inspecteert en de inhoud te op mogelijke schade die tijdens het verzenden is veroorzaakt.
Het is normaal dat de doos wat slijtage vertoont, maar als de schade aanzienlijk is, vragen we u vriendelijk om het volgende te doen:
- Als de schade niet groot is, kunt u het pakket accepteren, echter vragen wij u op het ontvangstbewijs de schade te melden en het daarna te ondertekenen en dateren.
- Als de doos er ernstig beschadigd uitziet, kunt u uw bestelling weigeren. Neem in dit geval onmiddellijk contact met ons op.
Wanneer u contact opneemt met onze klantenservice, verzoeken wij u vriendelijk uw bestelnummer, artikelnummer en trackingnummer (al deze informatie is opgenomen in uw verzendbevestiging per e-mail) samen met uw e-mailadres en telefoonnummer bij de hand te hebben.
Wij doen ons best doen uw aankoopbedrag te restitueren zodra we de bestelling in ons magazijn hebben ontvangen.
Uw bestelling zal dan worden geannuleerd waarna u een nieuwe bestelling kunt plaatsen.
Als u schade opmerkt nadat u uw bestelling hebt geaccepteerd, gebruik dan de bijgesloten retouretiketten om uw pakket terug te sturen. Klik hier voor meer informatie over retourzendingen.