KLANTENSERVICE

RETOURNEREN & RESTITUTIE

Alle artikelen die u in de online store van Tommy Hilfiger koopt, kunt u binnen 60 dagen na ontvangst gratis retourneren.
Hoe retourneer ik iets?RetourbeleidRestitutieOnze tipRuilenHorloges

Hoe kan ik iets retourneren?

MET DE POST RETOURNEREN

Leg de artikelen die je wilt terugsturen in de verzenddoos. Plak het meegeleverde retouretiket op de doos en verwijder of bedek het originele verzendetiket. Als je geen retouretiket hebt, helpt onze klantenservice je graag verder.

Als je bestelling bezorgd werd door UPS, breng het dan naar een UPS Acces Point of ga naar UPS.com voor een afspraak om het thuis te laten ophalen.

Om er zeker van te zijn dat je bestelling goed aankomt, raden we je aan om het verzendbewijs te bewaren. Houd er rekening mee dat jij verantwoordelijk bent voor de retourzending totdat wij het pakket ontvangen hebben. Je ontvangt een e-mailbevestiging zodra we je retourzending verwerkt hebben. Je ontvangt je geld terug via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt voor de aankoop. Afhankelijk van je bank duurt dat 10-14 dagen.


RETOURNEER TIJDSBESTEK

Tot 7 werkdagen*

(Verwachte tijd totdat het pakket bij ons warenhuis is ontvangen)

RESTITUTIE TIJDSBESTEK (nadat uw retour is ontvangen)

Tot 8-10 werkdagen**

(Verwachte tijd totdat het verschuldigde bedrag op uw rekening is bijgeschreven)

AFHANDELINGSTIJD RETOUREN

Tot 17 werkdagen

* Let erop dat het hierboven vermelde tijdsbestek voor retouren is gebaseerd op een gemiddelde. Tijdens drukke vakantie- en uitverkoopperiodes kan het verwerken van retouren iets langer duren dan normaal.

** De tijd die nodig is voordat u het bedrag op uw credit card terugziet, is afhankelijk van uw creditcard maatschappij.

Retourbeleid

Alle items die bij de Tommy Hilfiger webwinkel zijn gekocht, mogen binnen 60 dagen na ontvangst gratis worden teruggestuurd.

Uitgezonderd van retouren zijn cadeaubonnen. Ondergoed, badmode, parfums en cosmetica kunnen alleen geretourneerd worden indien nog in de originele gesloten verpakking. Klik hier

Denk er ook aan dat u alleen items uit dezelfde bestelling in één pakket kunt terugsturen. Indien u items wilt terugsturen van meerdere bestellingen, vragen we u vriendelijk deze apart te retourneren. Op die manier kunnen we de juiste interne verwerking verzekeren van uw retourzendingen.

De geretourneerde items dienen het originele etiket nog aangehecht te hebben en zich in een staat te bevinden die overeenkomt met normaal 'pasgebruik' – zoals ook gebruikelijk zou zijn in een reguliere winkel. We accepteren geen artikelen die gedragen of gewassen zijn.

Als de artikelen zichtbaar gedragen zijn, behouden we ons het recht voor de artikelen naar de afzender terug te sturen.

Zie ook de wettelijk voorgeschreven instructies over uw rechten met betrekking tot het terugsturen van artikelen in onze Algemene Voorwaarden.

Restitutie

Alle items die bij de Tommy Hilfiger webwinkel zijn gekocht, mogen binnen 14 dagen na ontvangst gratis worden teruggestuurd.

We kunnen echter weigeren tot terugbetaling over te gaan totdat wij de producten ontvangen hebben of totdat u het bewijs van retourzending van de producten heeft getoond, daarbij kijkend naar wat er eerder plaatsvindt om geen onnodige vertraging op te lopen.

Zodra uw teruggestuurde producten bij ons magazijn zijn gecontroleerd en geïnspecteerd, krijgt u een e-mailbericht met een melding van uw restitutie. Uw restitutie wordt overgemaakt naar dezelfde kaart of hetzelfde account dat is gebruikt om de bestelling te plaatsen.

Het duurt gewoonlijk 8 tot 10 dagen voordat een restitutie op uw afschrift verschijnt. De tijd die nodig is voordat u het bedrag op uw credit card terugziet, is afhankelijk van uw creditcard maatschappij. U kunt uw restitutiestatus op uw eventuele online account controleren, of door contact op te nemen met uw creditcard maatschappij.

Om een volledige restitutie te krijgen is het belangrijk dat we de artikelen ontvangen in dezelfde staat als waarin u ze hebt ontvangen: het geretourneerde product moet compleet, ongedragen en ongewassen zijn, en alle productetiketten moeten intact zijn.

Onze tip

Om de juiste keuze te maken betreffende maat en pasvorm, raden we van harte aan dat u eerst onze productbeschrijving leest. Daarin wordt de aangegeven of het gekozen artikel klein, groot of precies volgens de aangegeven maat valt.

Bekijk ook de maattabellen zorgvuldig.


Ruilen

We bieden momenteel geen mogelijkheid tot ruilen, maar u kunt uw producten wel terugsturen.

Zodra uw teruggestuurde pakket bij ons magazijn aankomt, wordt het restitutiebedrag overgemaakt.

Als u een ander product, kleur of maat wenst, kunt u wanneer het u uitkomt, een nieuwe bestelling plaatsen.

Horloges

Klik hier om ons retourbeleid voor horloges te lezen.