Page header&quickjump links

customer-service-FEB_desktop

KLANTENSERVICE

Retourneren & Restitutie

Alle artikelen die u in de online store van Tommy Hilfiger koopt, kunt u binnen 60 dagen na ontvangst gratis retourneren.

Hoe retourneer ik iets?RetourbeleidRestitutieOnze tipRuilenHorloges

Hoe retourneer ik iets?

1.

Ga naar en meld u aan als gast (uw bestelnummer is vereist) of met uw accountgegevens. Geef aan welk(e) artikel(en) u wilt retourneren.Als je problemen ondervindt bij het online retourneren, sla dan deze stap over en ga verder naar stap 2.

2.

Maak uw pakketje klaar nadat u uw retour op tommy.com hebt bevestigd en plak het retourlabel (bij het pakketje inbegrepen) op de bovenkant zodat het oorspronkelijke label is bedekt.

3.

Werd uw bestelling met UPS bezorgd, lever uw retourpakket dan in bij een UPS-servicepunt of neem contact met hen op via UPS.com en laat het pakketje thuis ophalen wanneer het u uitkomt.

4.

Indien van toepassing, wordt u terugbetaald zodra uw pakketje door ons magazijn is ontvangen. Na ontvangst in ons magazijn kan het tot 10 werkdagen duren voordat u uw terugbetaling zult ontvangen.
RETOURNEER TIJDSBESTEK
(Verwachte tijd totdat het pakket bij ons warenhuis is ontvangen)
Tot 7 werkdagen*
RESTITUTIE TIJDSBESTEK (nadat uw retour is ontvangen)
(Verwachte tijd totdat het verschuldigde bedrag op uw rekening is bijgeschreven)
Tot 8-10 werkdagen**
AFHANDELINGSTIJD RETOUREN Tot 17 werkdagen
* Let erop dat het hierboven vermelde tijdsbestek voor retouren is gebaseerd op een gemiddelde. Tijdens drukke vakantie- en uitverkoopperiodes kan het verwerken van retouren iets langer duren dan normaal.
** De tijd die nodig is voordat u het bedrag op uw credit card terugziet, is afhankelijk van uw creditcard maatschappij.

Retourbeleid

Alle items die bij de Tommy Hilfiger webwinkel zijn gekocht, mogen binnen 60 dagen na ontvangst gratis worden teruggestuurd.

Uitgezonderd van retouren zijn cadeaubonnen. Ondergoed, badmode, parfums en cosmetica kunnen alleen geretourneerd worden indien nog in de originele gesloten verpakking. Klik hier

Denk er ook aan dat u alleen items uit dezelfde bestelling in één pakket kunt terugsturen. Indien u items wilt terugsturen van meerdere bestellingen, vragen we u vriendelijk deze apart te retourneren. Op die manier kunnen we de juiste interne verwerking verzekeren van uw retourzendingen.

De geretourneerde items dienen het originele etiket nog aangehecht te hebben en zich in een staat te bevinden die overeenkomt met normaal 'pasgebruik' – zoals ook gebruikelijk zou zijn in een reguliere winkel. We accepteren geen artikelen die gedragen of gewassen zijn.

Als de artikelen zichtbaar gedragen zijn, behouden we ons het recht voor de artikelen naar de afzender terug te sturen.

Zie ook de wettelijk voorgeschreven instructies over uw rechten met betrekking tot het terugsturen van artikelen in onze Algemene Voorwaarden.

Restitutie

Alle items die bij de Tommy Hilfiger webwinkel zijn gekocht, mogen binnen 14 dagen na ontvangst gratis worden teruggestuurd.

We kunnen echter weigeren tot terugbetaling over te gaan totdat wij de producten ontvangen hebben of totdat u het bewijs van retourzending van de producten heeft getoond, daarbij kijkend naar wat er eerder plaatsvindt om geen onnodige vertraging op te lopen.

Zodra uw teruggestuurde producten bij ons magazijn zijn gecontroleerd en geïnspecteerd, krijgt u een e-mailbericht met een melding van uw restitutie. Uw restitutie wordt overgemaakt naar dezelfde kaart of hetzelfde account dat is gebruikt om de bestelling te plaatsen.

Het duurt gewoonlijk 8 tot 10 dagen voordat een restitutie op uw afschrift verschijnt. De tijd die nodig is voordat u het bedrag op uw credit card terugziet, is afhankelijk van uw creditcard maatschappij. U kunt uw restitutiestatus op uw eventuele online account controleren, of door contact op te nemen met uw creditcard maatschappij.

Om een volledige restitutie te krijgen is het belangrijk dat we de artikelen ontvangen in dezelfde staat als waarin u ze hebt ontvangen: het geretourneerde product moet compleet, ongedragen en ongewassen zijn, en alle productetiketten moeten intact zijn.

Onze tip

Om de juiste keuze te maken betreffende maat en pasvorm, raden we van harte aan dat u eerst onze productbeschrijving leest. Daarin wordt de aangegeven of het gekozen artikel klein, groot of precies volgens de aangegeven maat valt.

Bekijk ook de maattabellen zorgvuldig.


Ruilen

We bieden momenteel geen mogelijkheid tot ruilen, maar u kunt uw producten wel terugsturen.

Zodra uw teruggestuurde pakket bij ons magazijn aankomt, wordt het restitutiebedrag overgemaakt.

Als u een ander product, kleur of maat wenst, kunt u wanneer het u uitkomt, een nieuwe bestelling plaatsen.

Horloges

Klik hier om ons retourbeleid voor horloges te lezen.

Ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Inschrijven voor onze nieuwsbrief geeft je exclusieve toegang tot onze pre-sales, sneak previews van onze nieuwe collecties en insider stijl-advies.